Keizer Gustaf Maximillian I

Description:

Keizer Gustaf Maximillian I is een ongelooflijke knappe, charismatische man. Hij is lang en ontzettend gespierd, en draagt zijn blonde haar altijd lang. Impulsief en roekeloos. Keizer Gustaf houdt oprecht van zijn volk en staat er om bekend om door iedereen benaderbaar te zijn. Hij is op zijn 21e gekroond tot keizer, en sindsdien heeft het volk altijd van hem gehouden.

Hij vecht al 30 jaar met een enorme Staubse Zweihänder, welke nooit ver van zijn zijde is.

Bio:

Gustaf Maximillian werd in Staubensplatz geboren als zoon van Siegfried von Stauben. Hij had nooit verwacht om in een positie van macht terecht te komen, omdat zijn oudere broer Rudolf klaargestoomd werd om zijn vader op te volgen. Toen Rudolf echter dood leek te zijn en de laatste grote oorlog uitbrak, werd hij als dichtste levende verwante van Keizer Ronald III verkozen tot keizer.

Hij werd al snel enorm populair, en zijn jeugdige roekeloosheid en enthousiasme wist het moraal van het land terug te krijgen. Hij vocht 7 lange jaren tegen de legers van Stondon en Voilas.

Na het sluiten van de vrede vestigde hij zich in Immergrauw. Hij besteedt zijn dagen met jagen en eten en drinken. En een beetje Drommelen regeren. Heeft de neiging om, als er hem verteld wordt dat er ergens in Drommelen onrust is, zijn zwaard te grijpen en de troonzaal uit te rennen om de problematische heren hoogstpersoonlijk wat verstand in hun kop te slaan. Het kost zijn adviseurs altijd veel moeite om hem tegen te houden, om er voor te zorgen dat hij zijn dood niet tegemoet rent.

Trouwe volgeling van de Ene Ware.

Keizer Gustaf Maximillian I

Drommelse Tijden dreft