Ihimbraskar

Ihimbraskar, de Schitterende Ster van Vele Meesters.

Description:

Ihimbraskar is ongelooflijk ijdel. Hij maakt er een punt van om elke dag anders gekleed te gaan, en elk kostuum slechts éénmaal per jaar te dragen. Draagt altijd een sjaal of een strik om zijn nek, die in onmogelijke vormen gestrikt zijn. Ook zijn kapsel is doorgaans op onmogelijke wijze opgestoken, en hij kleurt zijn blonde haren doorgaans in grijs/purper tinten.

Hij hoopt over enkele jaren zijn 350e verjaardag te vieren.

Bio:

De annalen van Drommelen vermeldden Ihimbraskar 200 jaar geleden voor het eerst. Sindsdien wordt hij steevast genoemd als handlanger van grote machthebbers uit zowel Stondon, Voilas en Drommelen. Daarom wordt hij Ihimbraskar van Vele Meesters genoemd, ook omdat zijn loyaliteit meer afhankelijk lijkt te zijn van de persoon die hij dient, dan van een ideaal of een natie. Heeft dus voor en tegen alle mensenrijken gewerkt. Persoonlijk heeft hij echter nooit een positie van grote macht in bezit gehad, hij prefereert de achtergrond.

Andere elven wantrouwen hem. Elven zijn ontzettende arrogante schepsels die zichzelf als het summum van beschaving en ontwikkeling zien, en doorgaans neerkijken op mensen met hun korte levens, welke ze ook nog eens zo graag weg lijken te gooien. De meeste elven die in de mensenrijken te vinden zijn, zijn doorgaans op doorreis en alleen daar voor zaken. Ihimbraskar is echter gefascineerd door mensen, en heeft zich daarom 200 jaar geleden permanent gevestigd in de mensenrijken. Sindsdien heeft hij steevast overal veel vingers in de pap.

Ihimbraskar lijkt immer geamuseerd te zijn door mensen, en is altijd vriendelijk, vrolijk en correct in zijn omgang met anderen. Hij blijft echter een arrogante elf, en zijn vriendelijkheid is altijd doorspekt van een vleugje sarcasme. Al is hij nog zo vriendelijk tegen je, hij lijkt altijd op je neer te kijken.

Ihimbraskar

Drommelse Tijden dreft